Neler yeni

Yenilmez Sezon 2 Bölüm 2 sonu açıklandı

admin 

Administrator
Administrator
Kurucu
Web sitesi
www.mistikoyun.com
Nolan, Invincible'ın 2. Sezon 8. Bölümünün son karesinde

Çoklu evrenler, dayaklar, Viltrumites: Invincible Sezon 2 Bölüm 2'nin finalinde her şey var; işte sonun bir dökümü.
Yenilmez, finallerinde nefesinizi kesme becerisini geliştiriyor; 1. Sezon, Omni-Man ve Mark'ın tüm zamanların en büyük kavgası ve şu yıkıcı sözlerle sona erdi: "Sen, baba... yine de sana sahip olurdum", Sezon 2'nin sezon ortası kapanışı ise diğer Viltrumites'a karşı (umarım pek çok dövüşten) ilkini sergiledi. Mark'ı yalnız bırakmadan önce yara bere içinde ve Thraxa'da dehşete kapılmıştı.
2. Bölüm, Mark'ın nefes alması için bir an bile verilmediği Dünya'ya dönüşünü takip etti; Sequid'lerle savaşmak için uzaya götürüldü, Anissa ile ilk kez tanıştı ve o korkutucu karşılaşmanın ardından Amber'den ayrıldı.
2. Sezonun finali olan 8. Bölüm , sonunda onu Angstrom Levy ile karşı karşıya getirir . İşte Yenilmez Sezon 2 böyle bitiyor. Açıkçası spoiler ileride.

Yenilmez Sezon 2 nasıl bitiyor?​

Yenilmez Sezon 2, Mark'ın Angstrom Levy'yi (şimdilik) alternatif bir boyutta öldürmesiyle sona eriyor, gelecekten gelen Kürenin Koruyucuları onu kurtarıp eve göndermeden önce... Atom Eve ona olan aşkını itiraf etmeden önce değil. Mark, Havva'sına söylemiyor. Bunun yerine üniversiteyi bırakır ve Levy ile "çizgiyi aştıktan" sonra gücünü kontrol etmeye odaklanmaya karar verir. Bu sırada Allen, Debbie'yi özlediğini itiraf eden Nolan'ı hapishanede bulur.
Yenilmez Sezon 2'nin sonunda Mark ve Eve

Levy başlangıçta Mark'la oynuyor ve onu birden fazla çoklu evrene fırlatıyor ("Ajan Örümcek" ve Batman dahil). Mark, Levy'nin annesine saldırdığını ve kolunu kırdığını öğrendiğinde soğukkanlılığını kaybeder - ancak daha sonra Levy, kendisinin de süper güçlere sahip olduğunu, artık süper güçlere ve diğer boyutlara seyahat etme yeteneğine sahip olduğunu ortaya çıkarır.
Önemli değil. Mark'ın gücü çok daha güçlü ve çılgına dönmüş öfke moduna geçtiğinde hiçbir şey onu durduramaz. Çorak bir alternatif evrende Levy'yi yere çarpıyor ve onu öldüresiye dövüyor (dizi çizgi romanlara sadık kalırsa durum böyle olmayabilir). "Daha güçlü olduğunu sanıyordum," diye sızlandı, kanla ıslanmış ellerine bakarken, eve dönüş yolu olmayan başka bir boyutta sıkışıp kaldığını fark etti.
Korkmayın, çünkü gelecekten gelen Muhafızlar, onun izini sürmek için bir zaman makinesi kullanarak bir portal aracılığıyla geliyorlar. Çok fazla bir şey söylemeden onu eve gönderirler (onsuz dünya oldukça kötü durumda, ancak daha fazla ayrıntı zaman akışını bozabilir), ancak Atom Eve ona onu uzun süredir sevdiğini söyler ve bunu Havva'sına söylemesini ister. onun da onu sevdiğini - ya da sevmediğini, sadece onun yoluna devam edebilmesi için bir şey.

Eve döndüğünde şiddet eylemlerini kabullenmekte zorlanır. Cecil ve etrafındaki diğerleri, Mark'a onun babası olmadığı konusunda güvence verirler, ancak Mark onlara inanmaz. Bölüm, Mark'ın Guardians HQ'nun tepesinde Eve'in yanında oturmasıyla sona eriyor ve Mark ona neredeyse nasıl hissettiğini (ya da nasıl hissetmediğini, dizi bunu açıkça belirtmedi) anlatıyor ama bunun daha iyi olduğunu düşünüyor.

Dikkat edilmesi gereken diğer önemli noktalar: Dupli-Kate ölmedi! Görünüşe göre tüm hayatı boyunca bir kopya olarak yaşamış, pek çok ölüme yakın kazadan sonra sigorta poliçesi olarak gerçek kendini uzaktaki bir kulübede güvende tutmuş. Ölümsüz kızgın değil, sadece hayatta olduğu için mutlu.

Allen'ın planı da mükemmel işliyor: Viltrumite hapishane gemisine bindiriliyor ve orada Nolan'ı neredeyse anında buluyor. Allen, "Thraxa'da yaptıklarını duydum, artık aynı taraftayız... imparatorluğa karşı çıktın, Mark bana her şeyi anlattı" diyor ama Nolan ondan Mark'ı bu işin dışında bırakmasını istiyor. “Çocuğun bir an olsun rahat etmesine izin verin, yaptıklarımın bedelini ödeyeyim” diyor.

“Artık bir Viltrumite değilim, aslında değilim. Yaptıklarımdan dolayı utanç ve pişmanlık duyuyorum, daha küçük varlıkların acılarını görüyorum ve bu beni derinden üzüyor. Dünya'da yaptıklarım, sebep olduğum acı ve yıkım ölçülemezdi. O insanlara ne yaptım, oğluma ne yaptım” diyor ve Allen ona imparatorluğu durdurmaya yardım edebileceğini söylüyor. Nolan, "Ölümü hak ediyorum" diye yanıtlıyor ve ekliyor: "Ama yine de... sanırım karımı özlüyorum."

Konuyu görüntüleyenler