Neler yeni

2024 World of Warcraft yol haritası The War Within lansmanına ve sonrasına giden yolu ayrıntılarıyla anlatıyor

Deaklon 

Administrator
Administrator
Yeni Üye
Ticaret
1 (100%)
Katılım
27 Eki 2023
Mesajlar
129
Tepkime puanı
5
Puanları
18

2024 World of Warcraft yol haritası The War Within lansmanına ve sonrasına giden yolu ayrıntılarıyla anlatıyor​

WoW hayranı olmak için heyecan verici bir zaman!


World of Warcraft Dragonflight Gnome ve mavi ejderha







World of Warcraft Dragonflight hikayesi sona eriyor ve bununla birlikte tüm gözler The War Within'e çevriliyor .
Yakında çıkacak olan genişleme paketi, yeni yayınlanan 2024 WoW yol haritasının önemli bir parçası ve bu makalede bunu derinlemesine inceleyeceğiz.

  • World of Warcraft The War Within sürümleri ve ön sipariş bonusları
  • World of Warcraft Warbands özelliği, alternatifler için bulunmaz bir nimet

2024 WoW yol haritası, Dragonflight'ın nasıl sona ereceğine ve sonrasında ne olacağına dair bir bakış sunuyor

World of Warcraft The War Within genişlemesi

Blizzard, The War Within'e gelince, bu genişleme paketinin "World of Warcraft tarihinin en iddialı hikaye örgüsü olan ve üç ardışık genişleme paketini kapsayacak olan The Worldsoul Saga'nın açılış bölümü" olduğunu söylüyor.
Destandaki bir sonraki iki genişlemenin adı Midnight ve The Last Titan olarak belirlendi. Warcraft'ın yönetici yaratıcı yönetmeni Chris Metzen, hikayeye eklenen bu genişlemelerin hayranların alışkın olduğundan daha hızlı geleceğini belirtti ancak kesin detaylar vermedi.
Ancak oraya varmadan önce, 2024 WoW yol haritası, yepyeni bir destanla karşılaşmadan önce hâlâ çok sayıda güncellemenin geleceğini gösteriyor.

10.2.5 yamasıyla birlikte Ejderha Adaları'nın son bölümleri, Gilneas'ın Kurtarılması, Azeroth'un her yerinde Ejderha Binme, takipçi zindanları, Azeroth Arşivleri, Hearthstone yıldönümü etkinliği ve Outland Kupası'na kavuşacağız.
2024 WoW Yol Haritası
Kredi: Blizzard
Bunu, sadece siyah bir bayrak üzerinde beyaz bir kafatası ve kemiklerle gösterilen gizemli bir 10.2.6 yamasıyla takip edeceğiz.
Yaklaşan genişleme paketinin alfa sürümüne erişim sağlayanlar, bunu Kış sezonunun hemen sonunda yer alan 10.2.6 yamasının ortasında bekleyebilirler.

Bunu Dragonflight'ın dördüncü sezonu izleyecek. Genişlemenin son sezonu, yeni açık dünya ödülleri ve yeniden ziyaret edilen Dragonflight baskınlarına ek olarak yeni bir PvP ve Mythic+ sezonu getirecek.
Son Dragonflight odaklı yama, Baharın ikinci yarısında Dark Heart ile 10.2.7 olacak gibi görünüyor. Bu içerik yaması Timerunning: Pandamonium, Harbinger Quests, Troll ve Draenai Heritage zırhı ve yeni bir tatil etkinliği getirecek.

Yeni WoW genişleme içeriği

Son olarak, 2024 yazında The War Within ön yama başlıyor. Ön yama, 2024 WoW yol haritasını yeni genişlemeye kaydırıyor ve merakla beklenen Warband'leri , dinamik uçuşu, lonca güncellemelerini ve genişlemenin lansmanına kadar olan dünya etkinliklerini ekliyor.
Yazın ikinci yarısında, hayranlar The World Soul Saga'nın başlangıcıyla birlikte The War Within'e atlamayı bekleyebilirler. Bu, tamamen yeni bir kampanya, Delves, Hero Talents, yeni bir müttefik ırk, dört yeni bölge, sekiz yeni zindan, yeni bir baskın ve yeni bir PvP sezonu getirecek.
Son olarak, 11.0.5 olarak adlandırılan daha sonraki bir Sonbahar yaması var. Bu yama, daha fazla hikaye ve görevin yanı sıra yeni içerik ve sistem güncellemeleriyle birlikte gelecek ve ayrıca daha fazlasını duymak için sabırsızlanıyoruz.
Artık 2024'e kadar bizi nelerin beklediğini biliyoruz ve popüler MMORPG'nin hayranları olarak, genişlemenin başlangıçta düşündüğümüzden daha yakın olduğunu bilmekten büyük mutluluk duyuyoruz.
 

Konuyu görüntüleyenler

Üst