Neler yeni

En iyi 10 Need for Speed oyunu sıralandı

admin 

Administrator
Administrator
Kurucu
Katılım
1 Tem 2023
Mesajlar
3,001
Çözümler
8
Tepkime puanı
6
Puanları
38
Konum
İSTANBUL
Web sitesi
www.mistikoyun.com
hız sanatına ihtiyaç var

Need for Speed, çok sayıda ikonik oyunla övünen, oyun endüstrisindeki mükemmel atari yarışı serisi olarak uzun boylu duruyor. Peki hangi NFS oyunları en üst sıralarda yer alıyor? Burada şimdiye kadarki en iyi on Need for Speed oyununun sıralamasını sunuyoruz.

En son çıkan Unbound da dahil olmak üzere serisindeki 26 benzersiz oyunla Need for Speed, çeşitli ve dinamik bir yarış serisi olarak konumunu sağlamlaştırdı ve her bölüm, klasik arcade yarış deneyimine benzersiz bir yorum katıyor.


PS1 klasiklerinden Wii yan ürünlerine ve mevcut konsol nesillerine özel oyunlara kadar. Need for Speed, nesiller boyu oyunculara neonun harika bir şey olduğunu ve el freninin yalnızca bazı kötü driftleri ve J dönüşlerini ortadan kaldırmak için var olduğunu öğretti.

Rekabetçi pist yarışlarından yoğun sokak aksiyonlarına ve kanundan kaçmaya kadar her şey NFS'de mevcut. Ancak her oyun tartışmasız bir başarı olmadı; işte serinin tarihindeki en iyi on Need for Speed oyununun kesin bir sıralaması.

Sınırsız hıza ihtiyaç duyan cel gölgeli efektlerle drift yapan Nissan 370z


10. NEED FOR SPEED: MOST WANTED(2012)​

Criterion Game'in ikinci Need for Speed'i, hayranların favorisi Most Wanted'ın yeniden yapımıydı. Need for Speed hayranlarının beklediğini tam olarak sunmadı, bunun yerine bir NFS oyunundan çok Burnout Paradise'ın devamı gibi davrandı ama yine de kendi başına iyi bir yarış oyunu.

Yarışın kendisine odaklanmak yerine pek fazla hikaye sunmadı. Most Wanted'ın yeniden yapımının harika sürüş mekaniği, etkileyici ara sahneleri ve genel olarak harika sunumu olduğu için bu affedilebilirdi. Criterion'ın vizyonu karşılansaydı bu girişin ne kadar iyi olabileceğini merak ediyoruz.

9. NEED FOR SPEED ProStreet (2007)​

ProStreet, yarışlarının çoğunluğunun yasal pistlerde veya kapalı pistlerde gerçekleştiği sıra dışı bir Need for Speed oyunuydu. Geliştirici Black Box'ın risk alması ve gerçekten yenilikçi bir oyun yaratmasıyla seriye ilginç bir dönüş sundu.

Çoğu NFS oyununda olduğu gibi, ProStreet'in sunumu muhteşemdi ve fiziği o zamana göre etkileyiciydi. Her ikisi de seleflerine yetişemeyen cansız araba listesi ve çekici olmayan müzikleri nedeniyle bu listedeki diğer bazı girişlerin gerisinde kalıyor.

8.​

NEED FOR SPEED : Hot Pursit 2 (2002)​

Bu listedeki en eski oyun olan Hot Pursuit 2, muhtemelen Need for Speed'in gelecekte nasıl görüneceğini tanımlayan oyundur. Gelecekteki Need for Speed oyunlarının çoğunun merkezinde yer alacak olan kanundan kaçma fikrini ortaya attı.

Buna inanılmaz müzikleri ve tatmin edici kariyer ilerlemesini de ekleyince, geriye kendi neslinin en iyi atari yarış oyunlarından biri kalıyor. Daha sonraki kitaplarla aynı seviyede içeriğe sahip değildi ama kurguyu yaratan şey harikaydı.

Need for Speed Hot Pursuit 2 lamborghini kapak arabasının resmi tanıtım sanatı


7. NEED FOR SPEED UNDERGROUND(2003)​

Hot Pursuit 2, bir Need for Speed oyununun nasıl görünmesi gerektiğini belirlediyse, Underground da nasıl bir his vermesi gerektiğini gösterdi. Kendini fazla ciddiye almayan hız duygusu ve eğlenceli fizik, kaliteli bir oyun yaratmak için harikalar yarattı.

Underground'un en güçlü yönlerinden biri basitliğidir. Kalitesiz bir sürüşe başlıyorsunuz, para kazanmak için yarışıyorsunuz, arabanızı yeniliyor veya yeni bir araba satın alıyorsunuz ve tekrarlıyorsunuz. Bu, özellikle Skyline R34, S2000 ve 240SX gibi pek çok güzel JDM'yi içeren bir araba listesiyle, işi yapan, denenmiş ve test edilmiş bir ilerleme biçimidir.

6. NEED FOR SPEED: Shift (2009)​

Shift, diğer Need For Speed oyunlarındaki yıkım ve fiziksel katliamdan gerçek anlamda bir ton değişimiydi. veya benzer konsantre bir sürüş simülasyon oyunu olmaya odaklandı .

Arcade köklerinin bir kısmı arabanın yol tutuşuna da yansıyor olsa da Shift, emsallerine tamamen farklı bir yarış deneyimi sunuyordu. Lamborghinis'ten Bugattis'e kadar çok çeşitli lisanslı güzelliklere ve Nurburgring ve Laguna Seca Speedway gibi dünyaca ünlü yarış pistlerine ev sahipliği yaptı.

5. NEED FOR SPEED HOT PURSUİT(2010)​

Hot Pursuit remake'i seriye yepyeni bir mekanik kattı ve durumu tamamen tersine çevirdi, kanundan kaçmak yerine kanun oldunuz . Serbest dolaşım konusunda enayi iseniz, Hot Pursuit önceden belirlenmiş yarışlara ve belirli yarış koşullarına sahip etkinliklere odaklandığı için size göre olmayabilir.

Ancak bu durum, polise karşı kullanabileceğiniz oyunun kurallarını değiştiren tüm cihazlar, sezgisel Autolog çevrimiçi sisteminin kullanıma sunulması ve etkinliklerindeki uzun ömür ve çeşitlilik ile dengelendi. Bu bölümle Criterion Games, kendi imzası olan Burnout serisinin dışında da harika oyunlar çıkarabileceğini kanıtladı.

ford gt ve pagani zonda hızlı sıcak takip ihtiyacı içinde yarışıyor


4. NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 (2004)​

Yeraltı iyiydi ama işleri başka bir seviyeye taşıyan devam filmi. Underground 2, önemli bir görsel revizyon, derinlemesine özelleştirme, açık dünya ortamı ve uzun bir kampanyayı tanıttı. Oyunculara yapacak bir ton teklif sundu ve hala serinin en iyi girişlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Yapılan tüm iyileştirmelere rağmen Underground 2 bazı alanlarda yetersiz kalıyor. Oyuncuya anlamlı bir hız hissi verme konusunda selefinden çok daha kötü bir iş çıkarıyor ve hızlı seyahatin olmaması, açık dünyayı dolaşmayı zaman zaman sinir bozucu hale getiriyor. Buna rağmen yine de mükemmel bir oyun.

3. NEED FOR SPEED UNBOUND (2022)​

Unbound, Heat'in hemen ardından çıktı ve oluşturulan temel üzerine inşa edildi. Ancak özellikle sunum ve görsellik açısından çok daha üstün bir ürün. Bu, serinin gerçekçi grafiklerinin yanı sıra cel-gölgeli efektleri kullanan ilk oyunudur ve oyuna ikonik bir görünüm kazandırır.

Karakterler çizgi roman estetiğinde sunuluyor, nitro'nun etkinleştirilmesi gerçekçi arabanızın farklı animasyonlu renklerde yanıp sönmesini sağlıyor ve büyük sıçramalar arabanızın üzerinde grafiti tarzı kanatların görünmesini sağlıyor. Unbound, arcade yarış türüne biraz eğlence ve yaratıcılık kazandıran, son derece stilize edilmiş bir oyundur.

2. NEED FOR SPEED CARBON (2006)​

Carbon aşırı derecede yenilikçi gibi davranmıyordu, bunun yerine orijinal En Çok Arananlar'ın ortaya koyduğu şeyleri temel alıyordu. Ancak Most Wanted'ın ne kadar iyi olduğu göz önüne alındığında, bu kötü bir şey değildi. Most Wanted'ın özünü aldı ve yarışa yeni bir boyut kazandırmak için kanyon yarışına eklendi.

Carbon'un daha özgür yarış formülü ve daha büyük açık dünyası, hayranların Palmont bölgesinde eğlenecek ve vakit geçirecek daha çok saati olduğu anlamına geliyordu. Aynı zamanda gerçek bir devam filmi olması ve Most Wanted'ın hikayesini Sergeant Cross gibi ikonik karakterlerin bir kez daha ortaya çıkmasıyla devam ettirmesi nedeniyle ek puanlar alıyor.

Mitsubishi evo 8 ve Dodge Challenger hız karbonuna ihtiyaç duyarak kanyonda sürükleniyor


1. NEED FOR SPEED MOST WANTED (2005)​

Most Wanted'a en iyi Need for Speed oyunu ödülünü vermek tahmin edilebilir gibi görünebilir, ancak genellikle iyi bir nedenden dolayı bu listelerde ilk sırada yer alır. Bu sadece serideki en iyi oyun.

Performanslar, hikaye ve diyaloglar abartılı ama bu da çekiciliğin bir parçası. Geliştiriciler 2000'li yılların gençlerine hitap etmek için çok uğraştılar ve işe yaradı. O kadar işe yaradı ki, orijinal Most Wanted dünya çapında 16 milyondan fazla kopya satarak serinin en çok satan oyunu oldu.

Sürüş mekaniği, arabaların hızlı tepki vermesi ve yol tutuşunun mükemmel olması nedeniyle kaliteli bir şarap gibi eskidi. Komik lastik bantlar ideal değil ama diğer her şeyin ne kadar harika olduğu göz önüne alındığında affedilebilir. Eğer aradığınız tam bir Need for Speed deneyimiyse, tüm zamanların en iyisinden başkasını aramayın.
 

Konuyu görüntüleyenler

Üst