Neler yeni

Anime Jujutsu Kaisen yönetmeninin aksiyon dolu yeni animesi şimdiden çok beğenildi

Anime

admin 

Administrator
Administrator
Kurucu
Web sitesi
www.mistikoyun.com
Ninja Kamui

Jujutsu Kaisen'in bıraktığı boşluğu dolduracak bir şeye ihtiyacınız varsa, Sunghoo Park'ın yönettiği ve şimdiden iz bırakan yeni anime dizisi Ninja Kamui'den başkasına bakmayın.
Anime klanının şiddetinden kaçmayı başaran ve Amerika'nın kırsalında bir çiftlik kuran emekli ninja Joe'yu konu alıyor. Ancak suikastçılar ailesini hedef alıp öldürünce Joe, uzun süredir uykuda olan bir parçasını yeniden diriltmek ve kanlı bir hesaplaşmayı gerçekleştirmek zorunda kalır.

Bunun bol miktarda kan ve cesaret sağlayacağını tahmin etmiş olabilirsiniz ve haklısınız. Karanlık ve heyecan verici Ninja Kamui, birini kazığa geçirme fırsatından çekinmiyor. Jujutsu Kaisen hayranları özellikle meraklı olmalı çünkü Park aynı zamanda bu hit programın ilk sezonunu da yönetti.

Ninja Kamui zaten anime hayranları arasında popüler​

Henüz bir bölümde olmamıza rağmen, Ninja Kamui'nin pek çok kişiyi bu yolculuğa katılmaya ikna ettiği açık. İzleyiciler bunu "çılgın bir başlangıç" olarak adlandırıyor ve diziyi John Wick ve Marvel's The Punisher ile karşılaştırıyor.

Bu gösteri hiç vakit kaybetmedi, kahretsin. Reddit'teki bir yorumcu şöyle diyor: Zaten hastalıklı bir durum ve nereye varacağını görmek için sabırsızlanıyorum. Çoğu kişi Park'ın akıcı aksiyon sahneleri ve yürek burkan kurgusu konusundaki eğilimini alkışladığı için, en önemli duygu buydu.

Başka bir kullanıcı, "Sunghoo Park her zaman olduğu gibi aksiyon animasyon departmanında tam kapsamlı bir yemek sunuyor" dedi. Birçok yorumcu bunun son zamanlarda gördükleri en iyi açılış bölümlerinden biri olduğunu düşünüyor ve ben de buna katılıyorum.

Ninja Kamui'de çok fazla stil var ve kılıç oyunu ile koreografinin harika bir akışı var. John Wick ve Punisher karşılaştırmaları yerinde ama ana hatları oldukça sağlam: öldürülen bir ailenin intikamı, ne olursa olsun gerekli.

Dizi, orijinal olması nedeniyle baş karakter gibi üzerimize sinsice yaklaştı; kaynak manga yok. Bu, hepimizin sırada ne olacağını görmek için beklediğimiz anlamına geliyor. Park'ı tanıyorum, bu oldukça acımasız olacak.

Ninja Kamui 2. bölüm 18 Şubat 2024'te ABD'de Toonami'de ve Birleşik Krallık'ta Channel 4'te yayınlanacak.

Konuyu görüntüleyenler