- Web sitesi
- www.mistikoyun.com
![]() |
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
My Deer Friend Nokotan 4. bölüm çıktı ve bende biraz iç gözleme sebep oldu. "Shikanokonokonokokoishtantan" ifadesinin, Guatemala musluk suyunun şüphesiz turistlerin midelerini parçalaması gibi ruhumu parçalamasının üzerinden iki haftadan fazla zaman geçti.
JP ile Hayat Tavsiyeleri
Yazarlar kendini beğenmiş ve duygusal olarak yetersiz beslenmiş bir güruhtur. O kadar şişkin bir egoya sahip olduğunuzu düşünün ki, okumak gibi sıkıcı bir şeyi ilginç hale getirebileceğinize karar veriyorsunuz. Bu, yanılgının zirvesidir. Ancak, KonoSuba'daki Megumin gibi , ben de yanılgıya yatkınım. Ayrıca kendimi bir klavye yaşam gurusu olarak görüyorum. Sadece dünyaya kelimeler fırlatmakla kalmıyorum, aynı zamanda insanların eğlence olarak sunduğum saçmalıklardan kendilerini geliştirebileceklerine inanıyorum. Ve eğer söylediklerimi kalbinize alacaksanız, bunun şu olmasına izin verin; "TUHAF KAŞLI BİR KIZA ASLA GÜVENMEYİN." Bu, MAGA şapkalı bir adamın NTF'lere ve kriptoya meraklı olduğunu söylemesinin kadın eşdeğeridir. Eğer bakarsanız, bundan daha parlak bir kırmızı bayrak bulamazsınız.
Giriş yap veya üye ol.
Ve My Deer Friend Nokotan 4. bölümde öğrenci konseyinin geri kalanını ve onlarla birlikte plankton büyüklüğündeki Nekoyamada-san'ı tanıtıyor. Alçakça düşünceleri o kadar iğrenç ki tavsiyemin doğru çıkması için yeterli olmalı. O, kin ve nefret dolu tek yüzük gibi. Sauron'un insan çağından kurtulmak istediği gibi o da Geyik Kulübü'nden kurtulmak istiyor. Ve bunu neden yapmak istiyor? Çünkü Koshitan'ı ve başarılarını kıskanıyor. Kalbi, boyu gibi küçük olabilir ama nefreti gökyüzüne ulaşıyor.
Hino Minami Lisesi
Son bölümde ve bu bölümde, Koshitan'ın gözlerinin eski parlaklığından yoksun olduğunu düşünmüştüm. Beni bayıltan o güzel heliotrope degrade gözler, kış donundan önceki bir vadi gibi renklerini kaybetti. Şimdi nedenini biliyorum. Sadece yüzünde iki tırtıl ve kalbindeki nefretle akıl sağlığını kemiren boy sorunu olan bir başkan yardımcısı yok, ayrıca iki sorun daha var.En ufak bir hatadan dolayı intihara meyilli ve panik atak geçiren bir sekreter (Kinu Tanukikoji) var (ahhh kişisel temsil). Ve ölü bir geyiğin konuşma becerisine sahip ama iyi bilinen bir geyiğe hayran olan bir hazinedar (Ryo Yamada Chiharu Tsubameya).
Eski Suçluların Düşünceleri
Birinin geçmişteki eylemlerinin neden şu anki hayatına zarar vermesi gerektiğini hiç anlamadım. Yaşlanırız, deneyim kazanırız ve büyürüz. İşler böyle yürür. 1 Ağustos 2024'te Albedo makalesi yazan ben, 1 Ağustos 2014'teki benden farklıdır. O zamanlar, West End'de bir tuvaletin üzerinde yığılmış haldeydim. Victoria Justice'in klonu olan bir fahişe/şehir rehberi bana ölçülülük hakkında ders veriyordu.Koshitan'ın en büyük korkusu insanların onun bir suçlu olduğunu öğrenmesi, bu yüzden Chiharu'yu Geyik Kulübü'nde gördüğünde, defcon 1 oluyor. Ama neden? Bu benim hiç anlamadığım bir şey. Eğer biri hayatını bu kadar düzelttiyse, utanmamalı, gurur duymalı. Ama belki de Japon toplumu bu konuda benimle aynı fikirde değil. Her iki durumda da, Chiharu'nun gözüne girmeye çalışıyor ve sonunda bir
Giriş yap veya üye ol.
olarak görülüyor . Ve bu yüzden, bir kez daha Nokotan'a karşı kouhai popülerlik anketlerinde kaybetti.
Giriş yap veya üye ol.
Ancak, en azından Kinu okul spor salonu kulübesinde sıkıştığında (romantik komedi anı diyebilir misiniz) onun için A+ senpai olma fırsatı var. Yine de, Kinu'nun en savunmasız anında, Koshitan topu düşürür. Koshitan'ın yapabileceği tek şey, onlara yardım etmesi için geçen bir Nokotan'a bağırmaktır, ancak Nokotan, Poison'dan Brett Michaels'ı ağlatacak kadar duygulu bir baladın içinde kaybolmuştur. Yine de, dahil olan herkes için mutlu bir son vardır. Koshitan ve Kinu, mantar yetiştiren bir Nokotan tarafından kurtarılır ve Geyik Kulübü, Chiharu ve Kinu'nun eklenmesiyle büyür