- Web sitesi
- www.mistikoyun.com
Shanks, One Piece'deki en önemli karakterlerden biri olmakla kalmayıp, güçleri de eşsizdir. Şimdi, Eiichiro Oda onun en özel korsan olduğunu açıkladı.
Kızıl Saçlı Shanks, One Piece'deki en gizemli karakterlerden biridir , çünkü hikaye henüz gerçek planları hakkında daha fazla şey ortaya koymamıştır. Shanks, dizide şimdiye kadar en büyük güç gösterilerinden birini gösterdi ve bu onun tam gücü bile değil.
Eustass Kidd'i yenmek için Roger'ın saldırısı olan Divine Departure'ı kullanır. Ancak manga, Shanks'ın Korsan Kral ile aynı saldırıyı nasıl kullanabileceğini daha derinlemesine incelememiştir. Hayranlar için şans eseri, Eiichiro Oda, Haftalık Shonen Jump Soru-Cevap oturumunda 10 önemli soruyu yanıtladı ve bu tekniği ele aldı.
Soruda, "Kid'i tek vuruşta deviren Kamusari (İlahi Ayrılış) saldırısı, Roger tarafından mı öğretildi, yoksa Shanks bunu onu taklit ederek mi öğrendi?" ifadesi yer alıyor.
Oda, "Bunu hatırlıyordu çünkü Roger'a her zaman hayranlık duyuyordu. Bu, Roger Korsanları'ndan herhangi birinin taklit edebileceği bir şey değil, bu yüzden Shanks'in yeteneği oldukça şaşırtıcı." diye cevapladı.
Hayranlar Shanks'in bilinen tek tekniğini tartışıyor, içlerinden biri şöyle yazıyor: "Rakibi kesmeyen, uçuran ve şaşkına çeviren o kadar eşsiz bir saldırı ki. İlahi Ayrılış."
"Herkes bu cevaplara çok öfkeli ama ben sadece Shanks'i gördüğüm için rahatlıyorum, Shanks Roger'a o kadar özeniyor ki, hareketlerini öğrenmek için çok çalıştı, bunu sevimli ve tatlı buluyorum," diye ekledi bir diğeri .