Neler yeni

Ücretsiz Kod Tüm etkin Blade Ball kodları ve bunların Roblox'ta nasıl kullanılacağı Haziran 2025

Ücretsiz Kod

Deaklon 

Administrator
Administrator
Yeni Üye
Ticaret
1 (100%)
Ücretsiz çark çevirmeleri ve daha fazlası için en son kodlarla Blade Ball sahasında şık görünün.

2cWiC4kS6HTBPgVujJXQJG-650-80.jpg.webp

Roblox'taki en heyecan verici orijinal deneyim olan Blade Ball'da 14 oyuncuya karşı mücadele ediyorsunuz. Kendimi farklı beceri seviyelerindeki düşmanlarla karşı karşıya buldum, hepsinin hedefi aynıydı: savunmak ve yok etmek. Maçlar ilerledikçe çok daha ilginç hale gelen genel olarak basit bir öncül olan Blade Ball öğrenmesi kolay ama henüz ustalaşmaya yakın olduğumu hissetmiyorum.

Neyse ki, Blade Ball'da çok sayıda ücretsiz kod da mevcut, yani eğer benim gibi siz de bu oyuna meraklıysanız, ücretsiz eşyaların, becerilerin ve daha birçok şeyin kilidini açabilirsiniz.

Blade Ball yolculuğunuza yeni başlamış olmanız veya aylardır oynuyor olmanız önemli değil: Ücretsiz öğeler ücretsiz öğelerdir. Koleksiyonunuzu tamamlamak için bu kodlardan olabildiğince fazlasını girin, çünkü geliştiriciler bazen bunları herhangi bir bildirimde bulunmadan kaldırır ve bittiğinde de giderler.

Tüm aktif Blade Ball kodları​

• RAMADAN - Free Wheel Spin
  • 4BVISITS - Bubble Wand Sword
  • SHARKATTACK - Free Wheel Spin
  • SUMMERSTARTSHERE - Free Wheel Spin
  • ENERGYSWORDS - Free Wheel Spin
  • FROGS - Free Wheel Spin
  • GOODVSEVIL - Free Wheel Spin
  • RNGEMOTES - Free Wheel Spin
  • FREESPINS - Free Wheel Spin
  • 2BTHANKS - Free Wheel Spin
  • BATTLEROYAL - Free Storm Ticket
  • DUNGEONRELEASE - x50 Dungeon Runes
  • GIVEMELUCK - x4 Luck in RNG World (10 Minutes)

ÜYE OLMADAN ÜCRETSİZ KODLARI GÖREMEZSİNİZ. ÜYE OLDUKTAN SONRA LÜTFEN BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN. NE KADAR ÇOK TEŞEKKÜR O KADAR ÇOK YENİ İÇERİK VE YENİ KODLAR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Konuyu görüntüleyenler